Документы спортивной яхты

Документи спортивної вітрильної яхти

1. Капітан спортивної вітрильної яхти,маючи посвідчення яхтової кваліфікації, повинен бути членом Вітрильної Федерації України у складі її невід’ємної частини Вітрильного крейсерсько-перегонового союзу України і мати відповідні реєстраційні документи на яхту.

2. Для вступу до ВФУ слід звернутись з письмовою заявою до голови осередка ВФУ яхт-клубу Іванова Сергія Анатолійовича (тел..066 740 65 60), попередньо отримавши рекомендації Ради капітанів яхт-клубу, сплатити вступний внесок, приготувати 2 фотографії 45х35 мм.

3. Капітан яхти, що вступає до ВФУ повинен,також, мати, або отримати Судновий білет яхти, виданий Інспекцією державного реєстратора флоту

4. Після вступу до ВФУ необхідно пройти технічний огляд яхти інспектором Технічного комітету ВФУ по місцю базування яхти. Технічний огляд в яхт-клубі “Стугна” проводить старший інспектор Технічного комітету ВФУ Маркевич Костянтин Володимирович (тел. 066 01 06 180).

5. З метою рівноправної участі в змаганнях спортивних яхт, потрібно отримати Вимірювальне свідоцтво яхти. В яхт-клубі “Стугна” для цього треба звернутись до Юрчикова Б.В.(тел.. 063 38 96 119).

6. Для отримання щорічного Свідоцтва спортивної яхти потрібно підготувати по 2 примірника документів п.п.3,4,5 та звернутись до голови осередка ВФУ яхт-клубу “Стугна”, а,також, до ст. технічного інспектора ВФУ з метою представлення яхти та її капітана Голові комітету обліку крейсерсько-перегонових суден ВФУ Бородянському Ю.М.(тел.. 067 405 86 53).

7. Якщо капітан яхти, що вступив до ВФУ має попередній судновий білет згідно з довіреністю, або документи новозбудованої яхти, він повинен, маючи документи п.п. 4,5,6 отримати від Інспекції Державного реєстратора флоту Судновий білет на своє ім’я.

8. Свідоцтва спортивної яхти, а,також, технічного огляду яхти поновлюються щорічно при умові участі яхти в спортивних заходах та сплаті членських внесків у ВФУ.

9. З метою обов’язкової участі у вітрильних змаганнях капітан крейсерсько-перегонової яхти повинен оформлювати додаткові документи:

9.1 Для участі у перегонах 5 та 4 категорії капітанам яхт необхідно мати судновий білет, мірильне свідоцтво, акт технічного огляду з необхідними висновками, свідоцтво спортивної яхти , членські білети ВФУ екіпажу яхти.

9.2 Для участі у прибережних морських змаганнях 3 категорії крім документів п.9.1 слід мати затверджену в інспекції ВФУ суднову роль(для можливої перевірки прикордонної служби і митниці).

9.3 Участь у змаганнях 2-ї, 1-ї та 0-ї категорії у відкритому морі і навколо світу можливе при наявності всіх вищенаведених документів та документів судноплавної інспекції України.

Похожее ...

Добавить комментарий